Goede input tijdens kandidatendag


Vandaag vond in Grand Café Stroom (Delfshaven) de kandidatendag van de VVD Rotterdam plaats. Het was een inspirerende sessie waarin we met elkaar afspraken hebben gemaakt, hoe we de komende drie maanden vorm gaan geven. Best schrikken om te beseffen dat we nog 15 weken te gaan hebben om nog duidelijker aan te geven waar wij voor staan. Gelukkig hebben we zowel stedelijk als deelgemeentelijk een goed verhaal.

Goed ook dat we in Delfshaven altijd hebben geloofd in een permante campagne door zichtbaar aanwezig te zijn in de wijken. Door wijkbezoeken af te leggen bijvoorbeeld. Onze wandelingen door de wijk (twee maal per jaar) en de thema avond Paalrot waren dan ook succesvolle activiteiten. In beginsel niet bedoeld om stemmers te trekken, maar vooral om in gesprek te treden met onze bewoners en ondernemers. Ook de komende maanden zullen we dergelijke activiteiten weer gaan organiseren!  

Maar ook de persoonlijke benadering door fractieleden van zowel bewoners(groepen) en ondernemers hebben ons goed op de kaart gezet, als benaderbare volkspartij. En daar ben ik eigenlijk best trots op, want de onderafdeling van de VVD Delfshaven bestaat (maar) uit 71 leden. Maar in tegenstelling tot de landelijke trend blijft ons clubje groeien en dat zegt iets over de VVD in Delfshaven. Wij zullen dus blijven inzetten op activiteiten in de wijk!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s