(Ver)ken de wijk: Spangen


Zaterdag 28 augustus 2010 is het weer tijd voor de jaarlijkse traditie van VVD Delfshaven: de rondwandeling door een of meer wijken in de deelgemeente. Deze keer is de keus gevallen op Spangen.

Onder het motto ‘(Ver)ken de wijk’ leidt de route langs verschillende hotspots in deze wijk. We bekijken zaken die goed gaan en  punten die om aandacht vragen. En uiteraard laten we ook nu weer bewoners en ondernemers uit het gebied zelf aan het woord. De wandeling is bij uitstek geschikt om op laagdrempelige en informele manier nieuwe kennis te vergaren over Spangen.

We starten om 13.00 uur op het Marconiplein. Vandaar wandelen we o.a. langs de Mathenesserdijk, Justus van Effenstraat, Spoordijk, Spaansebocht, Spartastraat, Da Costastraat,, Spangensekade en de Wallisweg. We sluiten de wandeling rond 16.00 uur af met een borrel in Café Brouwershuys aan het PC Hooftplein 17.

Bent u slecht ter been, of heeft u een andere reden waarom u niet de hele route mee kunt lopen, laat het ons dan weten. We proberen in de route één of twee stoppunten te creëren waar u dan kunt aansluiten. Uiteraard bent u ook van harte welkom om ook alleen bij de borrel aan te schuiven.

De wandeling staat open voor zowel leden als niet-leden van VVD Delfshaven. Deelname is kosteloos. Aanmelding wordt op prijs gesteld, zodat we een inschatting kunnen maken van de grootte van de groep. Stuur voor aanmelding of vragen een mail naar Erica van Engel, eengel1@chello.nl of bel 06-14936191.

Graag tot ziens!
Bestuur & Fractie
VVD Delfshaven

Een gedachte over “(Ver)ken de wijk: Spangen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s