Poll over veiligheid in Delfshaven


5 gedachten over “Poll over veiligheid in Delfshaven

  1. Pascal
    Goed idee zo’n poll. Maar ja het dagelijks bestuur zal komen met objectief en subjectief, is bestemd om de bewoners niet de gehele ellende van de wijk te laten zien.

  2. Erg goed idee eens de mening van bewoners willen weten,maar of het helpt is nog de vraag.Want wij hebben al zeker 1 jaar last van buurjongeren die pas in de nacht gaan leven als wij moeten slapen.niemand durft de politie te bellen van de zware overlast.

  3. Hoi Margaretha,

    Dank voor je reactie. Kun je aangeven in welke buurt je woont in Delfshaven en uit hoeveel jongeren de groep bestaat? Kun je daarnaast aangeven waar de overlast precies uit bestaat?

    1. ik woon bij de heimandullaertplein.vorige weekhoorde ik het was een stem die steeds het woord k-joden die moeten dood werd onder luid gejoel geschreeuwd.voetballen tegen het gaaswerk knallen en tegen de deuren met hun vriendinnen erbij. scooter rondjes rijden.tot een uur of 3/4. agressief gedrag naar meisjes.Ik hoor vechtpartijen en niemand die er wat aan doet.steeds dezelfde groep uit de omliggende straten.zij regeren de straat.Wij zijn na 17 jaar hard op zoek naar wat anders want het laatste jaar is het echt achteruit gegaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s