Conclusion neemt meerderheidsbelang in Only


Conclusion onderstreept de veelzijdigheid van haar zakelijke dienstverlening met de overname van communicatieadviesbureau ONLY uit Amsterdam. Medio maart zijn beide partijen tot overeenstemming gekomen. Met deze overname versterkt Conclusion haar Cross Media Groep waar onder andere ook De Combinatie van Factoren (actiemarketing) en Qi (online) toe behoren. De Cross Media Groep behoort na de overname tot de grootste onafhankelijke bureaugroepen van Nederland met 150 medewerkers en ca. 15,5 euro bureau-inkomen.

De merknaam en core business van ONLY blijven ongewijzigd. De huidige aandeelhouders van ONLY, Michael van Kerkwijk, Marcel Rijkenberg en Martijn Horvath blijven verbonden aan het bureau.

Michael van Kerkwijk: “Wij geloven in samenwerking. Met de klant en met specialisten die vanuit hun eigen perspectief kunnen bijdragen aan de oplossing. Met Qi-ideas trokken we het afgelopen jaar al frequent op voor een aantal opdrachtgevers. Met de overname door het multidisciplinaire Conclusion zien we nog meer kans om in de breedte en diepte het verschil te maken.”

Erik Hallers ( Conclusion): De komst van Only ondersteunt onze filosofie dat oplossingen die in samenhang worden ontworpen beter zijn. Wij zijn nu nog beter in staat onze klanten vanuit één perspectief houvast en inspiratie te bieden”.

Zowel Conclusion als Only zijn strategische partners van KWF Kankerbestrijding.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s