VVD Delfshaven heeft zetel behouden


VVD DelfshavenOok in de komende periode zal de VVD Delfshaven in de deelraad vertegenwoordigd zijn. In vergelijking met de vorige deelraadsverkiezingen hebben wij meer kiezers aan ons weten te binden, maar heeft dat nog niet geleid tot een extra zetel. Ik wil alle kiezers van Delfshaven bedanken voor het uitbrengen van hun stem en het in ons uitgesproken vertrouwen. Ik ben blij met deze uitslag. Enerzijds omdat we weer in de deelraad zitten om daar ons geluid te laten horen, anderzijds omdat er een spannendere verdeling in zetels is ontstaan.

Grote verliezer van de verkiezingen is de PvdA. Zij leveren maar liefst vier zetels in. Onze felicitaties gaan uit naar D66 die met twee zetels nieuw binnenkomen in de deelraad.

Zetelverdeling:

PvdA 12 zetels (was 16)

GroenLinks 5 zetels (was 3)

Leefbaar Rotterdam 3 zetels (was 4)

CDA 2 zetels (was 1)

VVD 1 zetel (was 1)

D66 2 zetels (was 0)

[Deze post is 5 maart aangepast op basis van de definitieve uitslag van het stemburo.]

3 gedachten over “VVD Delfshaven heeft zetel behouden

  1. Beste Pascal,

    Je hebt er keihard aan gewerkt en daarmee zeker en vast verdiend resultaat. Hartelijk gefeliciteerd met je zetel en stemmenwinst en dank voor je inzet in de campagne. Je bent een wereldvent en daar heeft Delfshaven veel baat bij.

    Hartelijke groet,
    Ruud

  2. Gefeliciteerd! Dat pvda ingeleverd heeft was te verwachten, maar waar komt de groei van gl vandaan? En welke coalitie verwacht je? Wederom pvda-gl? Is dat goed of slecht nieuws?

  3. Groei van GroenLinks zie je natuurlijk over heel Nederland. Coalitie PvdA en GroenLinks ligt voor de hand inderdaad. Hoewel PvdA/D66 ook zou kunnen natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s