Jij bent nu aan zet!


VVD DelfshavenDe campagne is voorbij. Met tientallen vrijwilligers, duizenden flyers, publiciteit in de landelijke en lokale media, meer dan honderd tweets, canvas- en straatacties hebben we ons uiterste best gedaan ons verhaal over te brengen. Niet alleen tijdens de afgelopen campagne maanden overigens.

De afgelopen vier jaar hebben wij permanent campagne gevoerd. Door stevig oppositie te voeren, in de wijken actief te zijn met wandelingen, themabijeenkomsten en gesprekken bij bewoners thuis. Ik hoop dat onze inzet en betrokkenheid zich zal vertalen naar een grote winst voor de VVD Delfshaven. Delfshaven verdient namelijk echt een grote VVD: betrokken, betrouwbaar en fatsoenlijk.

Ik wil hier iedereen bedanken voor de inzet en de warme succeswensen de afgelopen weken. Ik heb een goed gevoel over de uitslag.

Heb je nog niet gestemd? Denk dan serieus aan de VVD zowel in de stad als in de deelgemeente. VVD, Zeker nu!

2 gedachten over “Jij bent nu aan zet!

  1. Vandaag ga ik hier in Rotterdam & Delfshaven VVD stemmen. Er zijn ook aantal standpunten van Leefbaar die me aanspreken, maar ben ook voor samen aan de stad werken op een constructieve manier. Wat ik wel heel sterk van Leefbaar vind is dat ze met concrete voorstellen komen (bijv aanpakken vd gevelvervuiling door de schotel-antennes). Ik hoop dat de VVD ook zo concreet mogelijk te werk gaat de komende jaren! Wat Opstelten de afgelopen jaren voor de stad heeft gedaan is zeker een stem op de VVD waard !

  2. Pascal

    Ik hoop mij ook te mogen inzetten voor de VVD Delfshaven

    Nummer 3 van de lijst
    Gerard Spaan

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s