Hoezo stemmen? VVD winnaar debat


Pascal Lansink - Lijsttrekker VVD DelfshavenIn een tot de nok toe gevuld Prinses Theater gingen de lijsttrekkers in debat om jongeren naar de stembus te krijgen. Pascal Lansink (lijsttrekker VVD Delfshaven) werd tot twee keer toe door burgermeester Aboutaleb uitgeroepen tot de beste debater.

“Leuk om van de burgervader te horen dat ik het beste in staat was onze standpunten te verdedigen” laat Lansink weten. Het laat zien dat de VVD Delfshaven de deelgemeente als geen ander kent en er goed over heeft nagedacht. De andere partijen hadden veel woorden nodig om hun standpunt duidelijk te maken.

Lansink riep de jongeren tot slot op om niet mee te gaan in de tweestrijd tussen Leefbaar en PvdA. Zij drijven de kiezers uit elkaar en doen het voorkomen of het een keuze is tussen het één of het ander. “De VVD is een betrouwbaar en fatsoenlijk alternatief. Wij kiezen voor de ondernemende Rotterdammer onafhankelijk van ras, geloof of sexualiteit” aldus Lansink.

2 gedachten over “Hoezo stemmen? VVD winnaar debat

  1. Complimenten, Pascal, voor de terechte complimenten die de burgemeester je gaf over de manier waarop je de rust wist te bewaren en concrete voorbeelden toevoegde aan je plannen voor Delfshaven.

    Ik merk wel op dat het woord ‘winnaar’ niet is gevallen. De burgemeester was complimenteus en kritisch naar iedereen en heeft niemand tot winnaar benoemd en dat was ook niet z’n taak.

    Nogmaals, het was een prima debat, mede door jouw bijdrage, en ik hoop, en ga er van uit, dat je de kwaliteiten die je in het debat ten toon spreidde de komende week nog veelvuldig in kan zetten.

  2. De claim tot winnaar van het debat lijkt me toch enigszins overdreven, niet in de laatste plaats aangezien er geen winnaars werden aangewezen in dit debat door de burgervader. Wel werd er commentaar gegeven op het debat en de debaters, waarbij Pascal Lansink goed commentaar kreeg.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s