Ondernemende Delfshavenaren stemmen VVD!


 

Pascal Lansink in debatAfgelopen maandagavond was het ondernemersdebat: voor de eerste maal kruisten de Delfshavense lijsttrekkers de degens met elkaar. Tijdens dit debat van de Kamer van Koophandel werd al snel duidelijk bij welke partij ondernemende Rotterdammers thuishoren. Groen Links, PvdA en CDA maakten direct duidelijk zich de komende vier jaar vooral investeren in welzijn: nog meer bewegen op muziek, naaiclubjes en ander gerommel in de marges. VVD-lijsttrekker Pascal Lansink was helder: “Er is één partij die zich al jaren inzet voor ondernemers en ondernemende mensen, en dat is de VVD. De VVD is een partij die staat voor mensen die iets willen bereiken in het leven”.

Een belangrijk onderwerp van debat waren de winkelstraten in Delfshaven: er is erg veel leegstand en vaak teveel van hetzelfde. De VVD wil dit op twee manieren aanpakken: het verhogen van de koopkracht door het bouwen van woningen voor midden- en hoge inkomens, en door de winkeliersverenigingen in staat te stellen die zaken aan te pakken die zij nodig achten. Het budget voor wijkeconomie mag wat de VVD voor een groot deel direct naar de ondernemers: immers, zij weten zelf heel goed wat er in hun straat moet gebeuren, daar hoeven ambtenaren geen maanden op te studeren.

Na afloop van het debat was de conclusie eensluidend: alle partijen zeggen dat ze ondernemen belangrijk vinden, maar er is maar één partij die zich daar de afgelopen jaren daadwerkelijk sterk voor heeft gemaakt; de VVD!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s